Itt is megtalálsz minket:

Céges brosúra kiadványszerkesztése kínai és magyar nyelven

Céges brosúra kiadványszerkesztése kínai és magyar nyelven - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Céges brosúra kiadványszerkesztése kínai és magyar nyelven

Pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég portfóliójának megtervezése nyomtatott formában. Kiadványszerkesztés, elegáns, letisztult és exkluzív megjelenéssel.

A megbízónk kínai és magyar nyelven rendelte meg tőlünk a cég 2017-es brosúráját, mely a cég bemutatkozását, portfólióját, partnereit, vezetőit hivatott bemutatni. A kiadvánnyal kapcsolatban az elvárás, hogy modern, dinamikus de egyben exkluzív arculatot kölcsönözzön.

16 oldal terjedelem lett a magyar változat. A képek elrendezésében konzekvensen követtünk egy koncepciót, melytől csak egy-két helyen tértünk el, ahol a helykihasználtság megkövetelt egy más elrendezést. Az adatokat infógrafikákkal mutattuk be, a könnyebb és látványosabb megértés miatt.

A kihívást a brosúra kiadványszerkesztésében az jelentette, hogy kínai nyelven is be kellett tördelnünk a kapott szöveget. Nos, a kínai képírásra más szabályok vonatkoznak, mint a magyar szöveg tördelésére, így a megbízóval folyamatos egyeztetés mellett sikerült ugyanazt a megjelenést visszaadni, bár a terjedelem lecsökkent valamelyest a kínai írás zanzásabb jellege miatt.

Nagyon izgalmas volt, egy számunkra teljesen ismeretlen terepen és nyelvterületen garázdálkodni tördelés és kiadványszerkesztés szempontjából és a végeredmény, ami egyben a legfontosabb számunkra, hogy a megbízóink elégedettek voltak a munkánkkal!

Alább megnézhetitek fotókon mind a két kiadványt, ezen a linken pedig belelapozhattok a magyar nyelvű brosúrába!

Itt láthatjátok a magyar változatot:
Itt pedig a kínai képírással tördelt verziót:

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics