Itt is megtalálsz minket:

Az asztali kiadványszerkesztés – azaz a DTP-ről részletesen

Az asztali kiadványszerkesztés – azaz a DTP-ről részletesen - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Az asztali kiadványszerkesztés – azaz a DTP-ről részletesen

Az asztali kiadványszerkesztés (desktop publishing) számára létrehozott speciális DTP szoftverek segítségével történik a tervezés, mely készülhet online megjelenésre és nyomdai kivitelezésre is egyaránt. Ilyen szoftverek például Adobe InDesign, a QuarkXPress, TeX, LaTex, Adobe PageMaker, stb..).

Ezek a kiadványok, mint például a brosúra, prospektus, magazin, katalógus, könyv, szórólap egykor több szakember munkáját követelték meg (szedő, mettőr, retusőr, fényképész, montírozó, stb..), de ma már egyetlen szakember végzi a kiadványszerkesztést, így sokrétű ismeretre van szükség, hogy a kiadványszerkesztés alapszabályait használva elkészüljön egy-egy fent említett kiadvány.

Tulajdonképpen a kiadványszerkesztés folyamata alatt nyomtatásra kész digitális állományokat készítünk. Ilyenek például a .ps (PostScrip), vagy a .pdf (Portable Document Format) fájlok, melyekben a nyomdák számára egységes számítógépes nyelven van definiálva egy-egy elkészített katalógus, brosúra vagy akár egy magazin.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics