Itt is megtalálsz minket:

Amikor a design a pénzről beszél…

Amikor a design a pénzről beszél… - Nemigen! Magazin

Dizájn

Amikor a design a pénzről beszél…

A barcelonai Amarist Studio és Alejandro Monge megalkotta a legújabb, bútorként használható műalkotását a „Túl sok?” sorozaton belül. Az alkotás egy kritika a pénz fogalmáról. Egy visszatükrözés a pénz illékonyságáról és a valódi értékéről.

A szobrászmű egy üveg urna, ami egy 50 eurós bankjegyekből álló pénzpiramist tart. A „Túl sok? II” a pénz hamuvá válásának pillanatát kapja el, amelyet a halom tetején lévő lánggal hangsúlyoztak ki.

A stúdió és Monge közös munkája igazán látványos és képes arra, hogy gondolatokat ébresszen a megcsodálóiban. Meglepetésünkre a hamu és a pénz nem valós, faragott gyanta, festék és papír.

„Ennek a darabnak a legértékesebb része, a tény, látnia az emberek különböző reakcióit, a kultúrájuktól és a hátterüktől függ” – magyarázza az Amarist Studio.

 

via designboom.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Dizájn

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics